19.12.09

Mingiierile pe burta

Mingiierile pe burta

La multe femei, burta este o zona deosebit de sensibila.
Trebuie spus ca daca un anumit tip de mingiiere poate fi mai aprecita decit altul, pozitia poate si ea potenta placerea.

O anumita pozitie poate fi excitanta prin ea insasi. De aceea trebuie imbinate mingiierile la care raspunsul este cel mai ferm cu pozitiile care se dovedesc cele mai excitante pentru dvs. si pentru partenera dvs., si care in acelasi timp va lasa cea mai mare libertate de miscare pentru a o mingiia.
In legatura cu burta:

  • o atingere usoara cu degetele, cu palma sau cu limba, stirnind frisoane dulci ca cele ale unei mingiieri de copil, va fi un preludiu placut pentru mingiieri mai in adincime, permitind o mai mare relaxare.

    Trebuie evitata o excitare bazata doar pe tensiune si cel mai bun mijloc de a o face sint mingiierile usoare in zone specific sexuale. Cu cit veti extinde mai mult senzatiile la tot corpul, cu atit partenera va fi mai destinsa si mai sensibila.

  • Mingiieri cu toata palma, mai adinci, masind toata burta.

  • O miscare de rotatie cu palma pe burta o va face sa se abandoneze cu totul.

  • La anumite femei, zona buricului stirneste senzatii directe in vagin. Pozitia ideala pentru a stringe buricul: asezat in genunchi pe femeie, mingiiati-o pe burta cu ambele mini, lent si in adincime. In aceasta pozitie puteti s-o mingiiati pe buric cu limba sau sa apasati mai tare cu mina pe buric.

    Aceasta apasare mai ferma de 2-3 cm (daca folositi degetul, veti putea fi mai précis in miscari), provoaca o senzatie care se propaga pina in vagin. Dupa ce ati apasat pe unul dintre aceste puncte puteti face o miscare de rotire cu degetul. La alte femei, acest punct deosebit de erogen, se afla la 3 degete de buric.

    Zonele erogene sint foarte variate de la un individ la altul, de aceea este mai bine sa testati raspunsul in cutare sau cutare zona, prin mingiieri usoare, inainte de a trece la gesturi ferme. In plus, buricul, fiind foarte sensibil, nu trebuie abuzat de apasarea in adincime. O singura apsare, limitata la acest punct précis, combinata apoi cu o miscare de rotire, va fi de ajuns.

  • O alta mingiere deosebit de excitanta, tot din aceasta pozitie, dar asezindu-va mai jos de pulpele ei sau in genunchi, fara a va aseza cu toata greutatea pe partenera, este aceea de a va cufunda cu capul in moliciunea burtii, sarutind-o cu buzele sau cu limba. Puteti de asemenea sta alungit pe partenera. Cu minile puteti s-o mingiiati in acelasi timp pe sini si pe burta sau s-o apucati de fese, s-o tineti strins, s-o masati.

Pozitii excitante pentru mingiierile pe burta si pe pulpe

  • Daca femeia poarta pantaloni sau daca fusta e destul de ampla pentru a va permite acest lucru, lungiti-va linga ea, bagind piciorul intre picioarele ei. Daca este foarte excitata ii va placea sa o apasati pe sex cu o miscare usoara de du-te-vino. E aproape sigur ca va va apuca ea insasi piciorul pentru ca apasarea sa fie si mai puternica.

  • Daca partenera e mai pasiva si lungita pe o parte, treceti o mina sub bust si, cu genunchiul intre picioarele ei, apucati-I piciorul de deasupra pentru a-l trage mai sus, apasind pe celalat de 2-3 ori, lent si in adincime.

  • Daca partenera poarta fusta si sinteti inca in picioare, o puteti aseza cu un picior pe un fotoliu sau un taburet si, din aceasta pozitie foarte excitanta pentru femeie, s-o mingiiati abia atingind-o pe partea interioara a pulpelor.

Un comentariu:

sex shop spunea...

Magazinele Sex Shop Erotica - 5 sexshop-uri, peste 5.000 de articole pentru adulti.