19.12.09

MINGIIEREA SINILOR

MINGIIEREA SINILOR

Puneti palma deschisa pe sin, cu o apasare pasionala, fie cu o miscare in urcare, fie apasind direct pe centru. Apoi cuprindeti-l dulce intre degete si faceti sa alunece mina la baza sinului, pina la capat, mentinind o apasare ferma dar tandra. Insistati mai mult pe faptul de a-l tine strins si pe ciupirea finala a sfircului.

Repetati acest gest in alternanta cu o apasare cu virful celor patru degete intinse pe sfirc, imprimind sinului o miscare de rotatie. Evitati aplatizarile laterale ale sinului, care sint dezagreabile.

Miscarile de rotire insotite de apasare usoara sint cele mai armonioase si mai suave.

De asemenea, puteti ciupi sfircul cu gesturi mici de la lunecare sau rotire. Cind in femeie s-a stirnit dorinta, sfircul sinului se ridica si se contracta.


POZITII PENTRU MINGIIERILE PE SINI

  • Partenerii sint inca fata in fata, in picioare. Cind dorinta femeii creste, calauziti-o spre un pat sau spre un fotoliu.
  • Femeia e in picioare iar barbatul in spatele ei, cu bratele strecurate sub sini. Din aceasta pozitie poate in acelas timp s-o sarute pe git.
  • Barbatul este asezat, cuprinzind intre picioarele repliate femeia asezata cu spatele la el.
  • Barbatul este asezat, cu spatele sprijinit, femeia fiind cu trei sferturi intoarsa spre el sau pe jumatate. Astfel, e pe jumatate culcata pe barbat, si in timp ce o mingiiati pe sini puteti si sa o sarutati pe git.
  • Femeia este intinsa pe spate, iar barbatul este lungit fie linga ea, fie pe ea, sau asezat pe ea.
  • Cei doi parteneri sint lungiti (pe jumatate sau de tot), si se mingiie reciproc, stind fata in fata.
  • Amindoi sint lungiti pe-o parte, iar barbatul tine din spate femeia strins lipita de el.
  • Barbatul e lungit pe spate si femeia se alungeste deasupra, cu spatele pe el .
  • Femeia e culcata pe burta: barbatul este lungit pe ea, cu bustul usor pe laterala femeii, sarutind-o pe git. Femeia se poate ridica un pic pentru a-si degaja sinii si a simti o placere mai mare.
  • Varianta a pozitiei precedente: barbatul, asezat mai sus pe partenera, a trecut un brat pe deasupra umarului femeii si poate astfel s-o mingiie pe sini, sarutind-o in acelasi timp pe git.
  • Femeia e intinsa pe spate, lungit deasupra ei, barbatul ii tine ferm sinii in palme si o musca usor de sfirc.
  • Barbatul, in genunchi, sprijinit pe calciie, se aseaza calare pe femeie, care e lungita pe spate.
  • Varianta a pozitiei precedente: barbatul e in genunchi, aplecat inainte si sprijinindu-se in coate, ca s-o poata musca in joaca de sini.
  • Partenerii sint asezati turceste fata in fata sau cu picioarele incolacite unul in jurul celuilalt.
  • Barbatul, pe jumatate lungit pe-o parte alaturi de femeia lungita pe spate, sprijinit intr-un cot, mingiie femeia pe unul din sini. Daca femeii ii place foarte tare, poate baga un picior intre picioarele femeii, punindu-i un genunchi pe sex.


SARUTARILE PE SINI

Ceea ce le place femeilor, este ceea ce este neasteptat,
miscator, delicat, original.

In orice inlantuire de gesturi dragastoase, imaginatia si improvizatia va vor face sa descoperiti dezmierdarile preferate de partenera.

Dar chiar cunoscindu-le, evitati sa le repetati prea des, caci numai dind friu liber fanteziei veti reusi sa-i dezvaluiti placeri nebanuite. Actul sexual e o perpetua descoperire si trebuie sa ramina astfel pentru a ramine voluptos.

Sa nu va inchipuiti niciodata ca stiti totul despre acest subiect sau ca va cunoasteti prea bine partenera. Mai intii de toate, un nou mod de a privi dragostea va va face sa descoperiti impreuna un numar mai mare de pozitii neasteptate si satisfacatoare, precum si mai multa placere decit ati fi socotit cu putinta; pe de alta parte, fiecare fiinta fiind o lume aparte, atat din punct fizic cit si psihic, cunostintele deja dobindite va vor fi fara indoiala folositoare dar insuficiente in confruntarea cu o experienta noua.

Prin dezmierdari inca neexplorate si improvizate, veti crea noi zone erogene si o mai mare intensitate senzuala in fiinta partenerei.

Iata citeva posibilitati, printre multe altele pe care le veti imagina singuri: SARUTARI PE SFIRCUL SINULUI

  • Lunecari cu buzele intredeschise (foarte decontractate) pe tot sinul si mai ales pe sfirc.
  • "Mincatii" in joaca sfircul sinului, cu mici "muscaturi" repetate, tinind buzele tepene dar nu crispate; placerea femeii e si mai mare daca in acest timp faceti sa salte sfircul.
  • Luati sfircul sinului intre buze si trageti cite un pic, lent si dulce, pina cind sinul va scapa din buze, dupa care luati-o de la capat. Acest gen de dezmierdare trebuie facut cu multa blindete, pentru ca altfel risca sa fie foarte dezagreabil. Daca faceti acelasi lucru cu mina, dezmierdarea nu mai are nici un haz.
  • Sugeti sfircul precum un bebelus. In acelasi timp, puteti mingiia sinul de jur imprejur.
  • Jucati-va cu sfircul tinind virful limbii teapan.
  • Impingeti sfircul inainte si inapoi cu virful limbii contractat. Aceasta dezmierdare va fi stimulatoare, daca miscarea e foarte iute, si voluptoasa, daca e lenta. In ultimele doua dezmierdari descrise, este preferabil ca limba sa fie mai teapana pentru ca apasarea sa fie mai locala si un pic mai tare. Cu cit senzatia este mai localizata, cu atit placerea va fi mai sporita prin variatiile infinite ale acestei dezmierdari. Daca limba e prea moale sau prea umeda, toate aceste variatiuni se vor contopi intr-un efect difuz care isi va pierde orice finete.
  • Muscati in joaca, cu muscaturi mici si repetate sfircul sinului.
  • Apucati virful sinului cu degetul mare si cel aratator si treceti cu virful limbii peste sfirc.

DEZMIERDARI PE SFIRCUL SINILOR
  • Apucati sfircul intre degetul mare si cel aratator si faceti ca si cum ati vrea sa-l rasuciti.
  • Ciupiti usor capatul sinului intre degetul mare si cel aratator, alunecind spre sfirc; aceasta dezmierdare poate fi folosita pentru a face sinul sa se contracte, daca fenomenul nu s-a intimplat deja.
  • Tineti sfircul intre degetul mare si cel mijlociu si scarpinati capatul sfircului cu unghia si cu degetul aratator, iute, imprimindu-I omiscare de inainte-inapoi.
  • Apasati pe sfirc cu trei degete intinse si faceti sinul sa se roteasca.
  • Ciupiti usor capatul sinului cu unghiile de la degetul mare si de la cel aratator, facindu-l sa se invirteasca.

Pentru majoritatea femeilor, sinii sint un element esential in trezirea dorintei. Unele dintre ele nu se vor simti satisfacute, chiar daca au fost iubite pe cinste, daca partenerul a omis sa le dezmierde pe sini. Pentru aceste femei, durata mingiierilor conteaza foarte mult.

In general, oricare ar fi zona cea mai erogena acorpului, timpul petrecut pe un punct anume este cel care permite femeii sa-si concentreze sensibilitatea profunda, sa se lase sa alunece intr-un peisaj interior, sa se decontracteze cu totul, lasindu-se in voia placerii.

Dezmierdari multiple pe tot corpul o pot fermeca, dar pe urma trebuie stiut cum sa provoci maximum de placere intr-un loc foarte bine localizat si destul de mult timp; mai mult ca oricare alta, aceasta este tehnica in masura sa va faca sa intelegeti cum pot fi create senzatii in profunzime si pentru asta trebuie sa va armonizati cu psihismul femeii.

Un mod de a face acest lucru este acela de a va inchipui ca simtiti propriile dezmierdari, crezind ca le primiti cind de fapt le daruiti din belsug. La aceasta stare nu se poate ajunge decit printr-o armonizare intima a psihismelor celor doi amanti, ceea ce provoaca o comuniune perfecta, de tip telepatic.

Un barbat priceput si dornic de a face acest lucru poate s-o faca pe femeie sa intre imediat in aceasta stare, inca de la inceputul primului contact, deoarece femeia este mai receptiva si se mladiaza prin natura ei dupa atmosfera psihica a barbatului.

Niciun comentariu: