20.12.09

ORGASMUL FEMEII

ORGASMUL FEMEII

Putem afirma fara riscul de a gresi ca exista tot atitea tipuri de orgasm cite femei. Pot fi totusi deosebite doua mari categorii: orgasmul clitoridian, in care femeia se slujeste de clitoris pentru a juisa, si orgasmul vaginal sau profund.

La anumite femei, o excitare profunda a clitorisului provoaca un orgasm. - - Altele nu pot juisa numai multumita senzatiilor induse de clitoris, dar nici nu se pot lipsi de ele pentru a juisa; au deci nevoie de pozitiicare sa le permita sa simta in acelasi timp excitatia vaginala si excitatia clitoridiana, adica sa le mingiiati pe clitoris in timp ce faceti dragoste. In sfirsit, alte femei juiseaza numai in cazul unor penetrari in profunzime.

Daca se ajuta cu clitorisul, femeia poate declansa orgasmul prin propriul ritm, si uneori ea insasi poate chiar sa-i ceara barbatului sa stea nemiscat dar cu sexul foarte incordat. Patrunderi ritmate si repetate ale barbatului, femeia stind intr-o pozitie care privilegiaza intrarea in adincime pot declansa orgasmul vaginal al femeii chiar daca ea nu mai misca deloc.

In acest caz, este important ca barbatul sa pastreze in memorie pozitia exacta in care femeia a juisat, precum si ritmul si forta cu care patrundea in ea. Astfel, dupa o vreme va cunoaste citeva pozitii cheie pentru partenera lui.

Orgasmul barbatului il poate uneori declansa pe cel al femeii. Acest orgasm spontan este posibil atunci cind ritmul celor doi parteneri in orgasm este practic identic. - Daca femeia se calauzeste singura spre juisare, pe cale clitoridiana sau vaginala sau prin amindoua, ea poate simti momentul exact in care a atins un punct din care nu mai exista intoarcere, cerindu-I barbatului sa termine si el. Orgasmul ei se va prelungi pe toata durata orgasmului barbatului.

O alta tehnica este aceea de a stabili o amortizare ritmica perfecta intre miscarile barbatului si cele ale femeii. In acest caz, amplificarea miscarilor, in faza, ii permite femeii sa juiseze, singura, daca barbatul se poate retine sau impreuna cu barbatul. - Orgasmele repetate ale femeii: femeia poate juisa de mai multe ori in timpul aceluiasi act; in general, orgasmele sint din ce in ce mai puternice (invers fata de cele ale barbatului).

Dupa fiecare orgasm, trebuie sa va opriti citeva minute, deoarece femeia nu mai simte nimic si in plus este dornica sa savureze destinderea totala pe care i-o aduce orgasmul. De aceea, e mai bine s-o lasati pe ea sa reia miscarile stiind ca lasind-o in rirmul ei va ajunge pe un palier de sensibilitate inca si mai inalt, de unde o veti putea purta pe adevarate culmi senzuale.

Mai intii de toate, trebuie stiut cum se petrece orgasmul feminin: - Multumita miscarilor profunde si repetate, se produce o declansare hormonala, simtita de femeie ca un punct fara intoarcere incepind cu care se va declansa orgasmul. - Sporirea in intensitate a acelorasi miscari, in aceeasi pozitie, cu acelasi ritm, precum si miscarile spasmodice necontrolate, declanseaza secretii in interiorul vaginului, insotite de o placere intensa.

Punctul maxim al placerii poate fi de foarte scurta durata sau sa dureze citeva secunde, mai ales daca e insotita de placerea barbatului, deoarece femeia simte atunci ejacularea in sacade a barbatului ca o placere sporita.

Dupa acest punct de virf, are loc un abandon total al trupului, foarte placut prin el insusi; este o destindere totala a muschilor insotita de o mare seninatate mentala. Exista o diferenta intre orgasmul femeii si cel al barbatului. Intr-adevar, barbatului, chiar daca vrea sa se controleze, ii vine enorm de greu sa se retina din clipa in care a trecut de un anumit punct.

Pentru femeie, lucrurile se petrec cu totul altfel si chiar daca a simtit acel punct de la care nu mai exista intoarcere, nu e absolut sigura ca va juisa. Este foarte posibil ca o schimbare de ritm sau de pozitie s-o impiedice sa juiseze. Se poate de asemenea ca, daca barbatul se pregateste sa juiseze, miscarile sale preliminare sa impiedice orgasmul femeii.

Este deci posibil ca o femeie sa aiba un inceput de orgasm care sa nu fie dus pina la capat. In acest caz, se afla intr-o stare de perplexitate, pe jumatate satisfacuta, pe jumatate frustrata. Corpul ei nu e total destins si nu resimte placerea acelui abandon total. Pentru ca femeia sa resimta o placere prelungita pe timpul orgasmului barbatului, trebuie ca inceputul orgasmului barbatului sa coincida cu punctul culminant al propriului orgasm.

Un comentariu:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.